Prijzen

Wat ik kan bieden

De verschillende pakketen die ik kan aanbieden kun je vinden op deze pagina. Nu zijn dit slechts voorbeelden en kan er altijd een pakket gemaakt worden naar elk gewenste behoeften.

Our Philosophy

“The best love is the kind that awakens the soul; that makes us reach for more, that plants the fire in our hearts and brings peace to our minds. That’s what I hope to give you forever.”

Portret Fotografie

Een portret reportage is vanaf 40 euro excl. Voor portretten zijn er meerdere mogelijkheden en wensen en daarom wil ik je graag adviseren om de uitgebreiden pagina te bezoeken; Klik Hier

Wat zijn de opties ?

– 1 outfit tot 3 verschillende outfits
– 7 tot 25 afbeeldingen
– van 15 minuten tot 1,5 uur aan fotografie


Love Shoot

Deze reportage kost vanaf 160 euro.

Samen met jullie zoeken we de perfecte locatie om de shoot te laten plaats vinden. Zoals je misschien op mijn website hebt kunnen zien zijn mijn foto’s niet te geposeerd en houd ik vooral van een casual en spontane stijl.

Wat zullen jullie ontvangen :

– tot 30 bewerkte foto’s. Deze worden in hoge resolutie geleverd via WEtransfer
– 1 tot 1,5 uur aan fotografie op locatie
– de foto’s zullen binnen 14 dagen ontvangen worden


Testimonials

What's our customers say about us
 • "Uitstekende fotografe, Professioneel maar gezellig. Een goed gevoel voor humor en persoonlijke voorkeuren. Maakt het je erg makkelijk door een goede visie te hebben van het uiteindelijke resultaat."
  Marjolein & Mike
  Marjolein & Mike
 • "Al met al écht een aanrader! Een super leuke ervaring, professioneel doch persoonlijk, met prachtige foto’s als resultaat! Wij hebben ook een loveshoot voor de bruiloft geboekt en dat is een goede manier om elkaar alvast te leren kennen. Voor altijd bedankt dat je dit hebt vereeuwigd."
  Tanja
  Tanja
 • "Wat heeft Serina en haar partner onze bruiloft prachtig vastgelegd. Alle momenten die wij graag nog een keer wilde zien hadden zij voor ons vastgelegd. Ik durf met zekerheid te zeggen dat wij de beste keuze hebben gemaakt als fotograaf."
  Selah & Martijn
  Selah & Martijn