Familie Fotoshoot

Tijd voor nieuwe familie foto’s? Serina Williams Photography zal de perfecte familie momenten vast leggen die je voor altijd zal koesteren.
Verlegen vader… broer die eigenlijk ergens anders wilt zijn, een peuter die afgeleid raakt.. geen probleem. In de afgelopen tijd heb ik een hoop ervaring kunnen opdoen om jullie als gezin er perfect vast te leggen. Een leuke ervaring op een frisse, natuurlijke en creatieve manier.

Als fotograaf biedt ik bijna oneindig veel mogelijkheden aan voor je familiefoto’s en kan bijna het hele jaar door worden geboekt. Liever een gezellige winter- ,of een vrolijke lente fotoshoot? Geen probleem, ik ben uiterst flexibel en open voor jullie ideeën.

Wat komt er bij kijken?

Een familie fotoshoot vind vrijwel altijd plaats buiten. Als fotograaf maak ik gebruik van natuurlijk licht, omdat ik vind dat dit de beste resultaten brengt in de foto. Het liefst maak ik gebruik van de “golden hour”. Dit is een periode voor zonsondergang of zonsopgang waarbij het licht heel zacht is, maar wat onwijs mooie beelden oplevert.  Dit is natuurlijk geen must, en de foto shoot kan op elk gewenste tijd worden uitgevoerd.

Qua locatie vind ik het belangrijk dat jullie zelf er het fijnst bij voelen. Een mooi park, een groot bos of midden in de stad? Welke achtergrond jullie het mooist vinden, dat is waar ik zal zijn.

Tips

  • Kleding met elkaar afstemmen.
    Het beste resultaat voor de foto is het afstemmen van jullie kleding. Nu hoeft het niet allemaal het zelfde te zijn, maar enig eenheid is wel fijn voor het oog. Mijn tip is dan ook om te gaan voor lichtere kleuren en dan het liefst nog effen. Kies bijvoorbeeld drie kleuren die bij elkaar passen en combineer dit met elkaar.
    Vermijd kleding die heel erg opvalt. Bijvoorbeeld met een druk patroon, of tekst / plaatjes op het shirt. Probeer kleding te kiezen die rust uitstraalt. Zodat de focus op de persoon ligt en niet zozeer op de kleding.

Deze prijslijst is geldig in 2017/2018 en kan te allen tijde gewijzigd worden. 
De prijzen staan na betaling van de reserveringsbetaling vast. 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen Nederland.

Naam

Email adres

Waar bent u geïnteresseerd in?

Bericht