In the end, the love you take is equal to the love you make.

 

“You create the moments, I capture the memories!”
Ik ben Serina, een fotograaf gevestigd in Rotterdam maar reis het hele land door voor het vastleggen van jullie wensen.

Mijn stijl is warm, dramatisch en met een editorial flair. Jullie maken de herinneringen die voor altijd zullen blijven bestaan, als fotograaf leg ik ze vast op een leuke, zinvolle en authentieke manier. Ik zal jullie dag documenteren door de echte emoties vast te leggen en tegelijkertijd mijn artistieke perspectief aan elke foto toevoegen.

Als mijn stijl van fotografie jullie aanspreekt en jullie willen graag meer informatie ontvangen over wat ik jullie kan bieden, stuur mij gerust een vrijblijvend berichtje via het formulier.


 • "Uitstekende fotografe, Professioneel maar gezellig. Een goed gevoel voor humor en persoonlijke voorkeuren. Maakt het je erg makkelijk door een goede visie te hebben van het uiteindelijke resultaat."
  Marjolein & Mike
  Marjolein & Mike
 • "Al met al écht een aanrader! Een super leuke ervaring, professioneel doch persoonlijk, met prachtige foto’s als resultaat! Wij hebben ook een loveshoot voor de bruiloft geboekt en dat is een goede manier om elkaar alvast te leren kennen. Voor altijd bedankt dat je dit hebt vereeuwigd."
  Tanja
  Tanja
 • "Wat heeft Serina en haar partner onze bruiloft prachtig vastgelegd. Alle momenten die wij graag nog een keer wilde zien hadden zij voor ons vastgelegd. Ik durf met zekerheid te zeggen dat wij de beste keuze hebben gemaakt als fotograaf."
  Selah & Martijn
  Selah & Martijn

Wat kan ik jullie bieden?

Hoe benader ik een bruiloft ?

Uiteindelijk is het mijn doel om prachtige foto’s te maken van jullie bruiloft waar vele jaren op teruggekeken kan worden. Ik zal hier en daar een beetje begeleiding geven, zoals waar te staan wanneer je je jurk aan doet of eraan te herinneren om te glimlachen als je zenuwachtig begint te worden. Alles op een minimale en rustige manier. Kortom; ik ben niet opdringerig of bazig, ik wil echt dat jullie genieten van deze ongelooflijke trouwdag!

Waarom een tweede fotograaf ?

Er zijn overduidelijk voordelen aan het hebben van een tweede fotograaf, zoals het gelijktijdig dekking geven op speciale momenten. Daar bedoel ik mee wanneer zowel de bruid als bruidegom zich klaarmaakt. Het helpt ook met alternatieve uitkijkpunten en om een voorbeeld te geven daarvan is ; Tijdens de ceremonie kan ik als fotograaf vanaf de voorkant op het gangpad

Wanneer kunnen wij de foto’s verwachten ?

Ik streef er echt naar om de volledige huwelijksgalerij binnen 2-6 weken na jullie bruiloft te voltooien. De exacte datum is afhankelijk van mijn werkdruk en mijn planning tijdens het drukke bruiloft seizoen. Dat gezegd hebbende, geef ik natuurlijk sneak peeks om jullie iets te geven om naar uit te kijken De eerste komt slechts een paar dagen na jullie bruiloft!


Prijzen en Pakketten
Voor een volledig overzicht van de prijzen en pakketen adviseer ik jullie om deze pagina te bezoeken.


 

Contact

Invalid username and access token