Bruidsfotografie Rotterdam en omgeving

Het vast leggen van een trouwerij is echt een passie! Het is een dag vol met details, tranen, glimlach en een belofte. Met plezier documenteer ik jullie verhaal waar ik zeker van ben dat jullie met veel liefde en emotie op terug kunnen kijken.

Al veel bruiloften heb ik mogen vastleggen en daardoor ook op veel bijzondere locaties mogen zijn. Behalve in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Gouda en omstreken ben ik bruidsfotograaf door heel Nederland.

Kennismakingsgesprek bruidsfotografie

Natuurlijk kunnen we beginnen met een kennismakingsgesprek. Hier kunnen we alle details bespreken en eventueel speciale wensen. Het is van belang om goed van te voren te weten hoe de dag zal gaan verlopen, zo mis ik geen enkel belangrijk moment. Daarbij is het ook erg fijn om een klik samen te hebben, het blijft dan ook een bijzondere dag waar ik aanwezig mag zijn.

VERLOVING

TROUWEN

ELOPEMENTS

€ 150 per sessie

begint bij € 1000

begint bij € 750

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 Kunnen we je inhuren enkel voor een paar uur? 

Een verhaal vertellen door middel van foto’s is wat ik het liefst doe. Jaren vanaf nu, wil je terug kijken op deze prachtige dag en elke detail terugzien die zo zorgelijk is geplannend. Alle onverwachte momenten die de dag echt speciaal maakt kunnen herbeleven. Daar wil ik geen seconde van missen en dat is de reden waarom ik pakketten aanbied die de belangrijkste momenten dekt.

 Welke apparatuur gebruik je? 

Samen met mijn tweede fotograaf bezitten wij professionele Canon camera’s met bij behorende lenzen en flitsers.

 Hoeveel foto’s zullen we ontvangen? 

Het varieert met elke evenement, maar voor de meeste bruiloften, lever ik tussen 350-600+ foto’s. Voor engagement/verloving sessies, zult u ongeveer 35-50+ foto’s te krijgen.

 Hoeveel bewerk je de foto’s? 

Post-verwerking is het meest tijdrovende deel omdat ik hard werk om ervoor te zorgen dat elk beeld voldoet aan een bepaalde artistieke norm. Merendeels ben ik bezig met het kleur corrigeren , zodat de tonen consistent zijn en passen bij de sfeer van uw bruiloft.  Maar als er een oneffenheid  zich voordoen op  de dag of een lichaam ’s deel wat in de weg zit dan doe ik mijn best om deze aan te passen.

 Wanneer krijgen we onze foto’s ? 

Bruiloften worden digitaal geleverd binnen 4 weken, en opdrachten / portretten worden geleverd binnen 2 weken.

 Hoe & wanneer moeten we je inhuren? 

Stellen boeken mij in het algemeen in van 12 tot 6 maanden voor de bruiloft.  (Last minute planners, voel je vrij om contact op te nemen! ) Mei- September zijn de meest populaire maanden, dus als jullie geïnteresseerd om mij in te huren in deze periode, twijfel dan niet te lang!

bruidsfotografie rotterdam e.o.

Naam

Email adres

Waar bent u geïnteresseerd in?

Bericht

Interesse in bruidsfotografie?

Met het formulier hiernaast kunnen jullie eenvoudig en vrijblijvend contact met mij opnemen. Nadat ik het contact formulier heb ontvangen, neem ik contact met jullie op om jullie te voorzien van de gewenste informatie.