Halloween Michael Myer – Als model

0
1497
Halloween fotoshoot Michael Myers fotografie photoshoot

Oktober is toch wel een van mijn favoriete maanden omdat het voor mij uit mijn favoriete thema bestaat ;Horror. Natuurlijk wordt Halloween op de 31ste gevierd, begint The Walking Dead weer met een nieuw seizoen en komt Michael Meyer weer op bezoek als je stout bent geweest. Haha.. en door dat laatste heb ik mij laten inspireren voor mijn laatste fotoshoot.

Het was een herfstachtige zondag toen mijn partner en ik hetzelfde idee kregen om het seizoen te gebruiken als backdrop van een fun shoot. Het masker, pak en mes hadden we al in huis liggen dus het was alleen nog maar naar buiten gaan om het een geheel te maken.

Wat een humor hebben wij gehad met het maken van de foto’s. Het is natuurlijk onwijs raar om met een masker een mes in het bos te gaan staan.. zeker met zo’n bekend masker. Ik ben dan ook zo blij dat er in totaal maar 1 fietser is langs gekomen en deze had niet eens door dat we aan het schieten waren. De honden van een huis verderop hadden het wel door en gingen helemaal door het lint… Ze zijn in ieder geval geslaagd als waakhonden..

Ik vond het echt heel leuk om deze shoot te doen omdat er toch een beetje passie voor horror bij komt kijken. Wij houden van deze films en dan is het toch leuk om met dit thema te werken. ( ook nog eens met mijn partner. Btw zonder masker veel leuker ) Het geeft me wel weer inspiratie om misschien meer slasher villans te fotograferen.. :/

FIY;  het mes was een heel stuk kleiner dan op de foto…. Deze heb ik vergroot in photoshop.

Zie hieronder de foto’s die uit de serie zijn gekomen! Happy Halloween!

Comments

comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here