Bruidsfotografie workshop – Utrecht

0
1220

Ik kwam erachter dat ik deze foto’s nooit heb gedeeld met de buitenwereld.. en dat vind ik eigenlijk best zonde… Nu zijn dit zeker niet alle foto’s, maar omdat ik deze wil gaan delen op Instagam leek het mij ook een goed idee om ze vast hier op mijn blog te posten.
Bekijk mijn instagram hier

De foto’s heb ik destijds gemaakt bij een workshop van een van mijn favorieten fotografen Jasmine Star. Haar persoonlijkheid is zo bruisend dat je er zelf ook zo opgewekt van wordt.

Binnenkort zal ik meer van deze fotoshoot delen en wellicht een artikel schrijven over mijn ervaring van deze workshop.
Ik bedenk me net dat dit de aller eerste post is van dit jaar, Hooray!

B

Comments

comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here