Sunny Sunday -Olympus om-d e-em10 mark ii

0
1501

Het weekend had ik tijd om tijd te nemen voor het testen van de Olympus om-d e-m10 mark ii. Een klein ding vergeleken met de Canon 5D mark ii en vooral in gewicht een heel verschil. De grootste reden waarom ik deze wilde aanschaffen is om gemakkelijk een camera op zak te hebben. Door het gewicht en de grootte is het easy om de camera in je tas te gooien voordat je de deur uit gaat en zo een kwalitatief goede camera te hebben voor een spontane foto.

Waarom een Olympus ? Ik moet zeggen dat ik dit echt alleen om de looks heb gedaan.. ik hou van old skool retro vintage camera’s en wilde daarom een moderne digitale versie in bezit hebben. Het staat gewoon fancy.. haha lekker hipster van me. De Olympus had de look die ik wilde en was qua specificaties wat ik zocht dus waarom niet ? De Olympus Pen editie was ook erg aantrekkelijk maar lag een beetje buiten mijn budget.

De body kwam met twee lenzen namelijk de  14-42MM IIR en 40-150MM
In de toekomst zou ik graag nog willen gaan voor een 14-42MM F/3.5-5.6 en de ED 30 MM F/3.5 

olympus serina williams photographyolympus serina williams photography

Op dit model zit ook een wifi optie waardoor je je camera kan gebruiken als viewer. Dit is echt een life changer als je jezelf gebruikt als model want je hoeft nu niet te gokken of je in frame staat. Dit is ook mogelijk op de Canon 5D mark IV wat mijn handen laten kriebelen als ik nu al de voordelen merk met dit toestel.

Ik bedenk me net dat dit de slechte review is ever want de foto’s in deze zijn gemaakt met de 5D VAN mij en de Olympus. Nou ja, zie het maar als een “ Kijk mij met mijn nieuwe camera”  sessie..

olympus serina williams photographyolympus serina williams photography

Comments

comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here